Rentouttavaa hierontaa, hemmotteluhetkiä  ja uutta energiaa

Valkoinen Oksa tarjoaa hemmottelevia hoitoja keholle ja mielelle sekä kokonaisvaltaista terveysvalmennusta. Hengitys on tärkeintä ja hyvänä kakkosena tulee ravinto. Kantavana ajatuksena on, että ihmistä hoidetaan kokonaisuutena.

Nykypäivänä tuntuu, että on liikaa tekemistä ja liian vähän aikaa. Kiire ja työasiat kuitenkin unohtuvat, kun voit antautua osaaviin käsiin, rentoutua ja luottaa, että kehosi ja ihosi löytää taas tasapainon. Meiltä lähtiessäsi hehkut kauneutta ja hyvää oloa. Kun palaudut stressistä-niin saat enemmän aikaan töissä ja olet mukavampi vanhempi/puoliso/ystävä.  Anna itsellesi hetki puhdasta nautintoa!

Ylelliset tilat kutsuvat rentoutumaan

Luontais- ja kauneushoitola Valkoinen Oksa sijaitsee Tampereen keskustassa luksuskampaamo Hair Garagen tiloissa, Stockmannin läheisyydessä. Kun astut sisään, sinua odottaa ylellinen sisustus sekä tilava odotusaula, jossa voit nauttia erikoiskahveista. Harmoonisessa hoitohuoneessa pääset pakoon kaupungin hälinää ja melua – Valkoinen Oksa on hiljainen paikka keskellä kaupunkia. Lämpimässä hoitopedissä voit kokea kiireettömän hetken ja hyvien käsien kosketuksen.

Miten Valkoinen Oksa sai alkunsa?

”Kokemukseni yli 20 vuotta kosmetologina: Luksusta ja viimeisintä teknologiaa. Toisaalta vuosituhansia vanhaa perinteistä kiinalaista lääkintää. Parhaat tulokset saadaan tieteiden yhdistämisellä. Uutta ja vanhaa. 

Mielestäni ihon hoito on vaalimista – ei hankaamista, raapimista ja kuorimista. Voimakkaat kuorinnat vievät iholta sen luontaisen suojan.

Rauhoittava kosketus ja hieronta laskevat stressihormoni tasoa ja vapauttaa mielihyvähormoneja. Hierojana olen sisällyttänyt kaikkiin hoitoihini paljon hierontaa.

Aito halu auttaa ihmisiä ohjaa toimintaani. Pelkällä oireen hoitamisella ei ole kauaskantoisia vaikutuksia. Niinpä otan jokaisen asiakkaan juuri sen hetkisen tilan huomioon ja räätälöin sopivan hoitosuunnitelman ja annan ohjeet kotiin, jolla saa terveen, kauniin ihon. Esimerkiksi jos ruoansulatus ei ole kunnossa, mitkään kosmeettiset tuotteet eivät auta.

Vaikka ihoa olisi kohdeltu kaltoin jo vuosia, paljon voi vielä korjata.”

Jenni Oksanen
Jenni Järvenpää
Cidesco-diplomikosmetologi, Koulutettu hieroja, Hoitava Hengitys HB®-ohjaaja

Käsissäni saat kokea
kiireettömän hetken,
kosketuksen,
tuoksun…