Hemmotteluhetkiä, läsnäoloa ja uutta energiaa

Valkoinen Oksa tarjoaa hemmottelevia hoitoja keholle ja mielelle sekä kokonaisvaltaista terveysvalmennusta. Kantavana ajatuksena on, että ihmistä hoidetaan kokonaisuutena.

Nykypäivänä tuntuu, että on liikaa tekemistä ja liian vähän aikaa. Kiire ja työasiat kuitenkin unohtuvat, kun voit antautua osaaviin käsiin, rentoutua ja luottaa, että kehosi ja ihosi löytää taas tasapainon. Meiltä lähtiessäsi hehkut kauneutta ja hyvää oloa. Kenties se tarttuu myös kadulla vastaantulijoihin ja teet muidenkin päivästä paremman. Anna itsellesi hetki puhdasta nautintoa!

Ylelliset tilat kutsuvat rentoutumaan

Luontais- ja kauneushoitola Valkoinen Oksa sijaitsee Tampereen keskustassa luksuskampaamo Hair Garagen tiloissa, Stockmannin läheisyydessä. Kun astut sisään, sinua odottaa ylellinen sisustus sekä tilava odotusaula, jossa voit nauttia erikoiskahveista. Harmoonisessa hoitohuoneessa pääset pakoon kaupungin hälinää ja melua – Valkoinen Oksa on hiljainen paikka keskellä kaupunkia. Lämpimässä hoitopedissä voit kokea kiireettömän hetken ja hyvien käsien kosketuksen.

Miten Valkoinen Oksa sai alkunsa?

”Työskentelin 20 vuotta synteettisen kosmetiikan parissa. Kun odotin lasta, aloin miettiä miten kaikki tämä kemikaalikuormitus vaikuttaa häneen ja mitä kaikkea aiheutamme jälkipolville ja ympäristölle. Aloin vältellä turhia kemikaaleja ja yhä enemmän huomasin luonnon ihmeitä tekevän voiman. Aloin myös opiskella kiinalaista lääketiedettä ja akupunktiota. Parhaat tulokset saadaan tieteiden yhdistämisellä. Uutta ja vanhaa. 

Mielestäni ihon hoito on vaalimista – ei hankaamista, raapimista ja kuorimista. Voimakkaat kuorinnat vievät iholta sen luontaisen suojan.

Aito halu auttaa ihmisiä ohjaa toimintaani. Pelkällä oireen hoitamisella ei ole kauaskantoisia vaikutuksia. Niinpä otan jokaisen asiakkaan juuri sen hetkisen tilan huomioon ja räätälöin sopivan hoitosuunnitelman ja annan ohjeet kotiin, jolla saa terveen, kauniin ihon. Esimerkiksi jos ruoansulatus ei ole kunnossa, mitkään kosmeettiset tuotteet eivät auta.

Vaikka ihoa olisi kohdeltu kaltoin jo vuosia, paljon voi vielä korjata.”

Jenni Oksanen
Jenni Järvenpää
Cidesco-diplomikosmetologi, koulutettu hieroja

Käsissäni saat kokea
kiireettömän hetken,
kosketuksen,
tuoksun…