Terre Indigo 

Elämyksellinen kasvohoito


Miniloma Kreikassa 3000 euroa tai
miniloma hoitolassani 89 euroa
tai molemmat ?

Haluatko paljon enemmän
kuin tavallisen kasvohoidon ?

Atelier des Délicen uusi Teemahoito ”Terre Indigo” on
täynnä Välimeren aurinkoa ja Hyvää oloa.

Jokaiselle ihotyypille valitaan oma tehotiiviste kasvoille. Ja rinnat saa napakoitusta erityisestä bust up -seerumista. Kasvovetenä tai vartalotuoksuna on  spray, joka vie tuoksullaan sinut appelsiinipuulehtoon.

Erittäin paljon mineraaleja sisältävä keltainen savi -naamio levitetään kasvoille, kaulalle ja decolteelle. Se vähetää ylimääräistä talia ja poistaa kuolleet ihosolut. Keltainen savi sisältää paljon magnesiumkloridia, tehoaa akneen ja mustapäihin, mutta se myös rauhoittaa ja viilentää ihoa. Se on erityisen hellävarainen ja sopii myös herkälle iholle.

Tämä hoito kosteuttaa, tasapainottaa ja rauhoittaa ihoa.
Kasvojen lisäksi hoidossa käsitellään ylävartalon jännitysalueet,
lähdet kotiin täydellisen rentoutuneena ja kevyin hartioin.

 

L’Atélier des Délices on ranskalainen Eco Chic -kosmetiikkasarja. Sarjan tuotteet sisältävät luomuviljeltyjä ja kylmäpuristettuja erikoiskasviöljyjä, vahoja ja uutteita.

L’Atélier des Délices -sarjan herkulliset pakkaukset ja hienostuneet tuoksut kätkevät sisäänsä teknisiä ja tehokkaita koostumuksia. Innovatiivisen sarjan tuotteet edustavat luonnonkosmetiikan uutta sukupolvea. Aktiivisia kasviraaka-aineita ja bioteknologiaa yhdistävä ammattisarja antaa nopeita tuloksia myös vanhenevan ihon hoidossa ja ravisuttaa perinteisiä käsityksiä luonnonkosmetiikasta.

Jokaiseen hoitolinjaan on valittu kyseisen ihotyypin hoitoon parhaiten soveltuvat luomuviljellyt ja kylmäpuristetut erikoiskasviöljyt, vahat ja uutteet. Sarjan tuotteissa on keskimäärin 10 kertaa enemmän aktiivisesti ihoa hoitavia ainesosia kuin vastaavissa, synteettisistä raaka-aineista valmistetuissa hoitotuotteissa.

Käyttömiellyttävyys on tärkeä osa sarjan konseptia. Uusinta teknologiaa hyödyntävä valmistusprosessi on mahdollistanut unelmankevyiden emulsioiden sekä pehmeän täyteläisten, mutta silti hyvin imeytyvien voiteiden valmistuksen.

Kaikilla L’Atélier des Délices -sarjan tuotteilla on virallinen ranskalainen Cosmebio-luomukosmetiikka-sertifiointi.

Terre Indigo
Tuotteissa tuoksuu aurinko ja kesä.

Vain rajoitetun ajan kesällä 2018

75min / 89€

>>VARAA HETI