17.11.2019

Vaaleanpunaisia ruusuja

Ruusu on ollut olemassa jo 40miljoona vuotta sitten maapallolla. Ruusuvesi kaunistaa ja hoitaa ihoa. Sen nuorentava vaikutus on tunnettu jo ainakin kahden vuosituhannen ajan..

Usein ruusuvedet ovat sivutuote, kun terälehdistä tislataan eteeristä öljyä. Käytän hoidoissani aina erityisiä tuotteita, jotka ovat huolellisesti, pisara pisaralta saatu lempeästi höyrytislaamalla tuoreita damaskuksen ruusun terälehtiä kuparisessa tislausastiassa. Säilyttäen arvokkaat eteeriset öljyt, ruusuvedessä on tallella kaikki vitamiinit, mineraalit ja rasvahapot, jotka ovat peräisin kallisarvoisesta ruususta.

Kosmetiikkateollisuudessa ruususta käytetään sen terälehdet. Useissa tuoksukoulutuksissa muistan kuulleeni, että ne poimitaan käsin aamuisin klo 5-7 välillä jolloin oikeanlaiset tuoksuainesosat irtoavat parhaiten aromaterapeuttista käyttöä varten.

Ihanin lukemani tarina siitä kuinka ruusun eteeristen öljyjen käyttö juontaa juurensa vanhasta Persiasta, jossa prinsessa Noorin ja prinssi Tsihangirin hääjuhlissa puutarhaa ympäröivä kanaali oli täytetty ruusuilla. Aurinko haihdutti kukkien eteerisen öljyn veden pintaan ja kun häävieraat saapuivat, öljyn vaikutus alkoi leijailla ympäriinsä.

Ruususen uni -hoidossa käytän aitoja ruusun terälentiä jalkakylvyssä.

Ruusun hyvää tekevät vaikutukset:

  • antioksidantit suojaa vapailta radikaaleilta
  • rauhoittaa ja virkistää
  • supistaa ihon ruusun terälehden pehmeäksi
  • kosteuttaa, napakoittaa ja uudistaa
  • hento tuoksu, ruusulle kukaan ei ole allerginen
  • rentoutukseen ja hyvän olon tunteeseen
  • lievittää masennusta ja sydänsuruja

Tule kokemaan tämän onnellisuuden ja rakkauden haihtuvan öljyn vaikutus ihanaan kolmoishoitoon. ”Ruususen uni” sisältää kasvo-, käsi- ja jalkahoidon ruusuisilla tuotteilla.

LUE LISÄÄ

>>https://valkoinenoksa.fi/ruususen-uni/

Ruusu kauneudenhoidossa
Takaisin Blogi-sivulle