12.7.2018

Ellei ruoansulatus ole kunnossa, mitkään kosmeettiset tuotteet eivät auta!

Suolisto on riippuvainen probiooteista ravinnon imeytymisessä ja hyväksikäytössä. Pro Bios on kreikankieltä, ja tarkoittaa elämän puolesta. Kun suolistossa on tarpeeksi maitohappobakteereita, suolisto voi hyvin, ja sen myötä meidän kehomme voi hyvin. Hyvin toimiva suolisto antaa perustan hyvälle ruoansulatukselle, vahvalle puolustusjärjestelmälle, ravintoaineiden ja ravinnon imeytymiselle.

Ihon suojamuuri

On äärimmäisen tärkeää puolustuksemme kannalta, että myös iholla on oikeanlainen bakteerikanta. Nykypäivänä liiallinen käsienpesu ja kädidesien käyttö vie iholta sen luonnollisen suojan.

Elävät maitohappobakteerit

Probiooteista puhutaan nyt joka paikassa. Ne voivat auttaa ripuliin, ummetukseen, antibioottiterapiassa, immuunihäiriöihin, imeytymishäiriöihin, maitosokerin sieto-ongelmiiin, suolen limakalvonkuntoon ja jopa kasvainten esto ja paljon muuta.

Jogurtin probioottibakteerit

esittävät hyvin tärkeää osaa estettäessä elimistön tulehdusta. Suoliston bakteeritasapaino tukee immuunijärjestelmän terveyttä. Mutta tiesitkö, että jogurttia voi käyttää myös suoraan iholle? Maitohappobakteerit säilyy elävänä vain 10-12 päivää. Joten sen takia jogurtti pitää tehdä itse. Itse olen syönyt Fitline ProB4-jogurttia (joka sisältää 100miljoonaa elävää maitohappobakteeria/ml) yli 3vuotta, mutta eräänä iltana sipaisin iltapalalla sitä 1-vuotiaalle lapselleni polvitaipeisiin, joissa oli todella ärtynyt ihottuma. Olin seuraavaksi päiväksi varannut lääkäriajan, koska atooppinen ihottuma ei parantunut millään ja kutina valvotti öisin. Yllätys oli aamulla melkoinen! Nolona vein lastani lääkäriin, kun mitään ongelmaa ei enää ollut..

 

Jos haluat päästä kokeilemaan jogurttinaamiota, lue lisää täältä 

 

Jogurtin tarina

Saksalainen tohtori Fritzmeyer alkoi tutkia eläviä maitohappobakteereja, koska hänellä oli paljon allergioita ja paha astma. Hän löysi mielestään parhaat probiootit Kaukasus vuorilta, jossa perinteisesti on eletty pitkään ja terveenä.

Hän kehitti itselleen patentoidun Fitline jugurtin, jossa on 4 erilaista elävää maitohappobakterikantaa pakastekuivattuna, hapettomassa ympäristössä. Nykyään ei kärsi allergioista eikä astmasta.

Patentti kattaa sekä astiat että valmistusmenetelmän, jossa jugurttijauheeseen lisätty huoneenlämpöinen maito(tai esim.soijajuoma) palauttaa ”elävyyden” näille probiooteille. Valmistusastioiden väliin kaadettava tulikuuma vesi jäähtyy 100 asteesta noin 20 ja antaa kaikille 4 eri maitohappobakteerikannalle optiimilämpötilan valmistaa 100 000 000 ELÄVÄÄ m.happobakteeria millilitrassa sisältävän jugurtin!

Voit tilata itsellesi jogurttia  TÄÄLTÄ

Katso video miten teet jogurtin itse. Se on yhtä helppoa ja nopeaa kuin kahvin keitto.

 

 

 

Probiootit ihonhoidossa
Takaisin Blogi-sivulle