Purentahoidot

 

Kärsitkö seuraavista vaivoista:

  • aamuisin kasvot ovat jäykät tai on päänsärkyä
  • ohimo- tai kallonpohjan särkyä
  • suu ei aukea kunnolla ja tuntuu kipua korvassa tai korva-aukon edessä
  • korvat menevät lukkoon, suhisevat tai vinkuvat (tinnitus)
  • narskuttelet hampaitasi öisin tai puret niitä yhteen

päänsärkyä heräämisen jälkeen

Moni ihminen kärsii diagnosoimattomasta päänsärystä. Usein epäillään migreeniä tai poskiontelotulehdusta. Potilasta lääkitään rentouttavilla,- tai tulehduskipu lääkkeillä, mutta oireet häviävät vain hetkeksi.

Osa päänsäryistä on johtunut tapaturmista mitä ei enää edes muisteta tai ne ovat stressistä johtuvia. Pahoinpitelyt ovat yksi ryhmä ja joillakin on ollut oikaisuraudat. Purentaa korjataan, mutta unohdetaan lihaksisto joka pitää leukaniveliä paikallaan.

Hammaslääkäreistä osa tekee purentakiskoja yöksi, joiden tarkoitus on suojata hampaita halkeamasta purennan yhteydessä. Ennen yökiskojen muotin ottamista suosittelen ensin hierottamaan lihakset pehmeäksi, jotta kiskoista olisi pitkällä aikavälillä enemmän hyötyä.

 

 

HOITO TAPAHTUMANA

Aloitan hieronnan selän puolelta jos se on mahdollista. Mieluiten hieron koko ylävartalon, koska usein on kyseessä kipupotilas ja hengitys jää usein pinnalliseksi ja ylävartalo on tukkoinen. Hengitysalueen ollessa rento potilas pystyy rentoutumaan hoitopöydällä ja hoitotulos on parempi. Selin makuulla käyn läpi, erilaisin hierontaottein, vatsan, kyljet, kaulan ja tietysti posket,kallonpohjan ja päänahan.

Hoitotapahtuma on aina yksilökohtainen.

75€/75min

VARAA HETI AIKASI TÄÄLTÄ