Kasvohoidot luonnonkosmetiikalla

Kevät/Kesä 2019 GREEN PARADISE -erikoiskasvohoito

Atelier des Délicen kevät-kesä LOOK Green Paradise on ylistys luonnon vehreydelle ja kutsu hoitamaan itseäsi ja nauttimaan elämästä.

”Vihreä Paratiisi” teeman alla kulkeva KASVO+VARTALOHOITO konsepti sisältää heleyttävän kasvohoidon ja jalkojen kuorinnan sekä hieronnan innovatiivisillä tuotteilla. Lopputuloksena rentoutunut olo sekä pehmeä ja silkinsileä iho ”päästä varpaisiin”.

Herkullisten tuotteiden koostumuksista löytyy runsain mitoin aktiivisia hedelmä- ja kasviuutteita kuten mm Noni-hedelmäuutetta, aloe vera mehua, vihreää teetä, viinirypäleensiemenuutetta, avokadoöljyä ja sekä jojobaöljyä.

Kesto 75min

Hinta 89€

>>VARAA AIKA

>>OSTA LAHJAKORTTI

L’Atélier des Délices on ranskalainen Eco Chic -kosmetiikkasarja. Sarjan tuotteet sisältävät luomuviljeltyjä ja kylmäpuristettuja erikoiskasviöljyjä, vahoja ja uutteita. Näihin hoitoihin kuuluu aina pitkä kasvohieronta, joka valitaan asiakkaan ihon tarpeen mukaan. Lisäksi voit valita rentouttavan käsihieronnan, sekä selän ja jalkojen hierontaa. Koe kiireettömyyden tunne – viivähdä hetkessä, kosketuksessa ja tuoksussa!

Hoidoissa yhdistyvät ammattikäyttöön tarkoitetut ihonhoitotuotteet, syvälle vaikuttavat hierontaotteet sekä hermoston rentouttaminen kosketuksen kautta.

L’Atélier des Délices -sarjan tuotteet ovat myynnissä paikoissa, joissa kauneudenhoitoalan ammattilainen voi opastaa sinua oikean tuotteen valinnassa ja jossa sinulla on mahdollisuus kokeilla tuotetta ennen ostopäätöksen tekoa. Ammattilaisen tekemä Atelier des Délices -kasvohoito täydentää ihotyypin mukaan valittujen hoitotuotteiden vaikutusta ja tulokset näkyvät välittömästi jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

Luonnonkosmetiikan uusi sukupolvi

L'Atélier des Délices - 100% luonnonkosmetiikkaa

L’Atélier des Délices -sarjan herkulliset pakkaukset ja hienostuneet tuoksut kätkevät sisäänsä teknisiä ja tehokkaita koostumuksia. Innovatiivisen sarjan tuotteet edustavat luonnonkosmetiikan uutta sukupolvea. Aktiivisia kasviraaka-aineita ja bioteknologiaa yhdistävä ammattisarja antaa nopeita tuloksia myös vanhenevan ihon hoidossa ja ravisuttaa perinteisiä käsityksiä luonnonkosmetiikasta.

Jokaiseen hoitolinjaan on valittu kyseisen ihotyypin hoitoon parhaiten soveltuvat luomuviljellyt ja kylmäpuristetut erikoiskasviöljyt, vahat ja uutteet. Sarjan tuotteissa on keskimäärin 10 kertaa enemmän aktiivisesti ihoa hoitavia ainesosia kuin vastaavissa, synteettisistä raaka-aineista valmistetuissa hoitotuotteissa.

Käyttömiellyttävyys on tärkeä osa sarjan konseptia. Uusinta teknologiaa hyödyntävä valmistusprosessi on mahdollistanut unelmankevyiden emulsioiden sekä pehmeän täyteläisten, mutta silti hyvin imeytyvien voiteiden valmistuksen.

Kaikilla L’Atélier des Délices -sarjan tuotteilla on virallinen ranskalainen Cosmebio-luomukosmetiikka-sertifiointi.

L’Atélier des Délices 100% Natural -kasvohoidot

  • 60 min hoito sopii tutustumishoidoksi tai puhdistavaksi peruskasvohoidoksi. Hinta 75 euroa.
  • 90 min hoidossa käytetään enemmän tehoaineita. Peruskasvohoidon lisäksi rentouttava käsihieronta. Hinta 98 euroa.
  • 120 min päivätorkkuhoito alkaa selän ja jalkojen hieronnalla. Hinta 135 euroa.

>>VARAA AIKA

L’Atélier des Délices -hoitoihin on mahdollisuus yhdistää

  • Manikyyri, hinta +20 € (norm. 45 €)
  • Pedikyyri, hinta +20 € (norm. 45 €)
  • Ripsien/kulmien kestovärjäys, hinta +20 € (norm. 45 €)