Kasvohoidot luonnonkosmetiikalla

Green Skincare on ranskalainen kosmetiikkasarja. Sarjan tuotteet sisältävät luomuviljeltyjä ja kylmäpuristettuja erikoiskasviöljyjä, vahoja ja uutteita. Näihin hoitoihin kuuluu aina pitkä kasvohieronta, joka valitaan asiakkaan ihon tarpeen mukaan. Lisäksi voit valita rentouttavan käsihieronnan, sekä selän ja jalkojen hierontaa. Koe kiireettömyyden tunne – viivähdä hetkessä, kosketuksessa ja tuoksussa!

Hoidoissa yhdistyvät ammattikäyttöön tarkoitetut ihonhoitotuotteet, syvälle vaikuttavat hierontaotteet sekä hermoston rentouttaminen kosketuksen kautta.

Green Skincare -sarjan tuotteet ovat myynnissä paikoissa, joissa kauneudenhoitoalan ammattilainen voi opastaa sinua oikean tuotteen valinnassa ja jossa sinulla on mahdollisuus kokeilla tuotetta ennen ostopäätöksen tekoa. Ammattilaisen tekemä Green Skincare-kasvohoito täydentää ihotyypin mukaan valittujen hoitotuotteiden vaikutusta ja tulokset näkyvät välittömästi jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

Luonnonkosmetiikan uusi sukupolvi

Sarjan modernit pakkaukset ja hienostuneet tuoksut kätkevät sisäänsä teknisiä ja tehokkaita koostumuksia. Innovatiivisen sarjan tuotteet edustavat luonnonkosmetiikan uutta sukupolvea. Aktiivisia kasviraaka-aineita ja bioteknologiaa yhdistävä ammattisarja antaa nopeita tuloksia myös vanhenevan ihon hoidossa ja ravisuttaa perinteisiä käsityksiä luonnonkosmetiikasta.

Jokaiseen hoitolinjaan on valittu kyseisen ihotyypin hoitoon parhaiten soveltuvat luomuviljellyt ja kylmäpuristetut erikoiskasviöljyt, vahat ja uutteet. Sarjan tuotteissa on keskimäärin 10 kertaa enemmän aktiivisesti ihoa hoitavia ainesosia kuin vastaavissa, synteettisistä raaka-aineista valmistetuissa hoitotuotteissa.

Käyttömiellyttävyys on tärkeä osa sarjan konseptia. Uusinta teknologiaa hyödyntävä valmistusprosessi on mahdollistanut unelmankevyiden emulsioiden sekä pehmeän täyteläisten, mutta silti hyvin imeytyvien voiteiden valmistuksen.

Green Skincare  -kasvohoidot

  • 60 min hoito sopii tutustumishoidoksi tai puhdistavaksi peruskasvohoidoksi. Hinta 75 euroa.
  • 90 min hoidossa käytetään enemmän tehoaineita. Peruskasvohoidon lisäksi rentouttava käsihieronta. Hinta 98 euroa.
  • 120 min päivätorkkuhoito alkaa selän ja jalkojen hieronnalla. Hinta 135 euroa.

>>VARAA AIKA

Green Skincare -kasvohoitoihin on mahdollisuus yhdistää

  • Manikyyri, hinta +20 € (norm. 45 €)
  • Pedikyyri, hinta +20 € (norm. 45 €)
  • Ripsien/kulmien kestovärjäys, hinta +20 € (norm. 45 €)