66° 30

Kaikki mitä miehen iho tarvitsee.

Tämä erityisesti miehen iholle suunniteltu high-tech hoitosarja takaa tehokkuutta vaativallekin iholle. Helposti ja yksinkertaisesti.

Sarja saa nimensä asteluvusta, joka on maapallon kallistuskulma suhteessa aurinkoa kiertävään kiertorataansa.

Se symboloi luonnossa vallitsevaa tasapainoa sekä universumin voimaa ja vakautta, takaa elämän edellytykset ja antaa vuodenajat.

Useita kunniamainintoja Euroopassa saanut 6630 nosti miesten ihonhoidon täysin uudelle tasolle, harvemmin näkee ekosertifioiduissa sarjoissakaan 70-80% luomuraaka-aine osuuksia sekä yhtä vaikuttavia koostumuksia.

Raaka-aineita saadaan useista euroopan maista, myös Suomesta.

Tuotteissa on myös kuuden kasvin patentoitua Urban Shield-tehoyhdistettä. Yhdiste muodostaa iholle tehokkaan suojamuurin ulkoisia haasteita vastaan. Tämä sopii täydellisesti meille tänne kylmään pohjoiseen suojaamaan pakkaselta, mutta myös kiireisen elämänrytmin aiheuttamaa ennenaikaista ikääntymistä vastaan!

66°30 QUINTESSENCE-hoidot

on kehitetty yhteistyössä kosmetologi-hieroja –tiimin kanssa nimenomaan miehille. (parransänki, herkkä kaulanalue yms. seikat huomioiden)

Hoidossa on läsnä kaikki elementit MAA, VESI, ILMA ja TULI. Holistisen ulottuvuuden tuo kuuman, kylmän, kuivan ja märän tunteen vaihtelut.

Voit antautua osaaviin käsiin, rentoutua ja luottaa, että kehosi ja ihosi löytää taas tasapainon.

66°30 KASVOHOITO

30min 49€

sis. ihoanalyysi, alkupuhdistus, kuorinta&naamio, lopputuotteet

66°30 QUINTESSENCE KASVOHOITO

60min 75€

sis. ihoanalyysi, alkurentoutus, alkupuhdistus, kuorinta&naamio, käsihieronta(tai päähieronta), kasvohieronta, lopputuotteet

66°30 QUINTESSENCE PREMIUM -HOITO

90min 99€

sis.selkähieronta, jalkahieronta, alkurentoutus, alkupuhdistus, kuorinta, naamio, käsihieronta(tai päähieronta), kasvohieronta, lopputuotteet