4.5.2018

 

Ympäristömyrkyt…  Lisäaineet… Runsas lääkkeiden syönti… Kaikelta emme voi välttyä ja

Vaikutuksia on monia:

 • väsymys
 • heikentynyt keskittymiskyky
 • univaikeudet
 • taipumus ylipainoon
 • jäykkyys
 • ihon epäpuhtaudet

 

Tulin juuri niin inspiroivalta AINEENVAIHDUNTALUENNOLTA, että en malta mennä nukkumaan ennen kun olen saanut kertoa ainutlaatuisen upeasta ja toimivasta tuotteesta, josta luennoitsijana ollut biokemisti Marita Isomäki  kertoi seuraavaa: Ei vastaavaa saa apteekista eikä mistään vastaavalta markkinataholta.

D-Drink poistaa elintapojen ja ympäristön myrkkyjä ja saasteita kehosta 2 viikossa. Ohjelma kestää vain 2 viikkoa, ilman sivuvaikutuksia. 

 

Jokainen, joka on tämän 14-vuorokauden kuurin käynyt läpi, kysyy, kuinka usein tämän voi tehdä?

 

 

Mitä se sisältää?

Luettelen ensin mitä ainesosia D-Drinkistä löytyy: kurkuma, latva-artisokka, parsakaali, maarianohdake, karhunlaukka, inkivääri, nokkonen, mineraalit: sinkki ja kromi ja molybdeeni ja seleeni, spiruliina+klorella sekä koliini.

 

TIESITKÖ:

 • että koliini edistää maksan normaalia toimintaa.
 • että sinkki, kromi, molybdeeni ja seleeni synergisesti edistävät aineenvaihduntaa, sokeri- ja rasva-aineenvaihduntaa ja happo-emäs-tasapainoa, lisäksi ne normalisoivat puolustusjärjestelmää.
 • että spiruliina+klorella+kurkuma+karhunlaukka auttavat munuaisia ja maksaa selviytymään saasteista ja elimistöön kertyneistä myrkyistä -raskasmetallit mukaanlukien.
 • että nokkonen on verta puhdistava ja tunnetaan vahvistavana rohtona, itseasiassa tunnettu jo tieteellisessä ja lääketieteellisessä kirjallisuudessa yli 1000 vuotta. Nokkonen tukee aineenvaihduntaa, edistää ruoansulatusta ja normalisoi suolen toimintaa.
 • että kurkuma edistää puolustusjärjestelmän toimintaa, jopa auttaa ylläpitämään nivelten joustavuutta. FitLine-tuotteiden Kurkuma on imeytyvyydeltään (=biosaatavuudeltaan) 40-kertainen verrattuna mauste-kurkumaan, NTC+patentti. Kurkuma myös helpottaa ruoansulatusta, virkistää aivotoimintaa, keskittymiskykyä, hermotoimintaa, tasapainottaa verensokeria.
 • että maarianohdake tehostaa maksan toimintaa, vahvistaa proteiinisynteesiä ja kudosten toimintaa.Lisäksi uudistaamaksasoluja, poistaa myrkkyjä ja epäpuhtauskuona-aineita  sekä tasaa verensokeria.
 • että parsakaali, inkivääri, latva-artisokka ja karhunlaukka antavat lisäantioksidanttista suojaa kuurin aikana.

 

Meille jokaiselle kehon kevätsiivous on paikallaan! Taloissa putkistot ja suodattimet ja samoin autossa voi aina tarvittessa vaihtaa, mutta ihmisten on pärjättävä tällä samalla keholla loppuun asti. Ja mielellään elämästä nauttien! Nyt on KEHON SIIVOUKSEN  aika: Aamu aloitetaan D-Drink-kertapussiannoksella, jonka sisältö on sekoitettu isoon vesilasilliseen.

>>TILAA D-DRINK TÄÄLTÄ 

Tee se heti niin voit kiittää itseäsi jo kahden viikon päästä hyvästä olosta!

 

 

JOS HALUAT LISÄTEHOA JA VOIDA PAREMMIN

Optimaalisetti (Powercoctail+Restorate/Basic+Activize+Restorate) tukee avaavasti kehossa, (ja vähentää puhdistuskuurin sivuvaikutuksia) joten kehon saasteet/epäpuhtaudet tulevat oikeita reittejä ulos, eikä esim. ihon kautta. Ruoansulatuskanavan toiminnan, maksan sekä munuaisten toiminnan vahvistuessa kehossa tapahtuu vapautumista erilaisista kehoon kuulumattomista kuona-aineista. Muistetaan juoda tarpeeksi kuurin aikana (vähintään 2litraa vettä päivässä). Herbaslim-tee on oiva lisä kuurin aikana, koska se erityisesti on kehitetty sitomaan kuona-aineita kehosta!

 

Itse vielä kiinnittäisin huomion kosmetologina erityisesti ihon hoitoon, sehän on erityselin. D-Drink kuurin aikana ulkoisesti BeautyLine-PUHDISTUSJÄRJESTELMÄ iholle on ehdoton voimapari poistamaan hellän perusteellisesti päivittäin, ilman rakeita, tehostunut ihon kuona-aineiden eritys ja kuolleiden ihosolujen hilseily. Kiitos Ananas-uutteen! Vartalolle kosteuttava BeautyLine-suihkuvoidepesu on paikallaan punaisine aktiivihelmineen. Sitten ihon tarpeen mukaan tietysti normaalit hoitotuotteet. Lue lisää BeautyLine kasvohoidoista.

Tuotteiden ostamien on turvallista. Jos et ole tyytyväinen, sinulla on 30päivän palautusoikeus! Kyllä, myös käytetyistä tuotteista.

>>OSTA D-DRINK TÄÄLTÄ

 

Kehon kevätsiivous
Takaisin Blogi-sivulle