21.8.2019

Hieronta ei saa sattua!

Stressiä lievittävä hieronta auttaa sekä kehoa että mieltä rentoutumaan. Hoito vapauttaa endorfiineja ja stimuloi serotoniinin tuotantoa, minkä asiakas aistii rentoutumisena ja voimakkaana hyvänolon tunteena.

Kivulias käsittely päinvastoin saa lihakset vastajännitykseen ja keho tuottaakin kortisolia eli stressihormonia lisää. ”Lihasjumit” on mahdollista saada pois miellyttävälläkin käsittelyllä.

hieronta tampere

Ihmiset kokevat kivun hyvin eri tavoin. Tuntemuksissa on suuria yksilöllisiä eroja. Se on henkilökohtainen asia jonka vain sinä itse pystyt määrittämään. Kukaan ulkopuolinen ei voi tietää miltä sinusta tuntuu. Pyrin asiakaskontakteissa avoimuuteen ja rohkaisen asiakkaita kertomaan heti tuntemuksistaan. Varsinkin ensimmäisellä kerralla on hyvä saada palautetta, jos ote liian kova tai hiljainen. Vaikka aika hyvin sen näkee ja aistii kyllä, jos toista sattuu.

Iän myötä lihasmassa vähenee ja tuntemukset voi muuttua. Hyperalgesia tai jokin sairaus esim.fibromyalgia  määrittää miten asiakasta voi hieroa.

Käytössäni on erikoishieronta tekniikoita, miellyttävä hierontapeti, lämpö-/kylmähoidot ja myösTENS-kivunpoistolaite on käytettävissä.

hieronta tampere

Hierontahoidot myös kosteuttaa, ravitsee ja hoitaa ihoa hellävaraisesti, koska käytän hieronnassa laadukkaita luomuöljyjä.

Lue lisää

https://valkoinenoksa.fi/hieronta-tampere/

Jos siis kärsit kireyksistä etkä ole käynyt hieronnassa sen takia, että pelkäät sen tekevän kipeää, niin varaa heti aika kivuttomaan ja miellyttävään hierontaan:

https://timma.fi/reservation/hairgaragekrastaseinstitute?category=9500

Hieronta ei saa sattua!
Merkitty:
Takaisin Blogi-sivulle