Balilainen hieronta

Mielihyvää kehon, mielen ja sielun harmoniasta

Balilainen hieronta (New Lulur) on ihoa pehmittävä, kosteuttava ja rentouttava hoito, jonka kehittämistä ovat inspiroineet balilaiset ja jaavalaiset hoitorituaalit. Näitä hoitoja on tehty kuninkaallisissa palatseissa morsiamen kaunistamiseksi ennen häitä. Eli tämä on aivan loistava hemmotteluhoito esim. polttarisankarille!

Kokonaisvaltaisessa New Lulur-hieronnassa yhdistyvät kosmeettisten käsittelyjen hyödyt ja balilaisen hieronnan positiiviset psykofyysiset vaikutukset:

 • Kuorintamousse poistaa kuolleen ihosolukon ja edesauttaa ihosolujen uusiutumista pehmittämällä karheita, kovettuneita ja epätasaisia ihoalueita.
 • Hierontajogurtti on erittäin ravitseva ja kosteuttava. Se tekee ihosta silkkisen ja hehkuvan.

Tunnin ajan kestävä balilainen hieronta on aivan erityinen aistillinen elämys. Se on lumoava matka Indonesian sydämeen kokemaan psykofyysinen uudistuminen, jonka mahdollistavat tämän ikivanhan kauneusrituaalin puhdistavat ja hoitavat vaikutukset.

MILLAISIIN HOITOAIHEISIIN HIERONTA SOPII?

Tämä ayurvedisiä, indonesialaisia ja kiinalaisia hierontamenentelmiä yhdistävä hoitorituaali sopii erityisesti lihasjännitysten lieventämiseen ja stressinpoistoon sekä lisäämään elinvoimaa ja energisyyttä. Balilaisessa hieronnassa käsitellään lihaskudoksia tavalla, joka hoitaa ja helpottaa mm. selän, jalkojen ja hartioiden alueen kiputiloja. Sormipainelun ja refleksologian syvävaikutteinen teho parantaa kudoksen verenkiertoa ja enneltaehkäisee nestekertymiä ja turvotusta. Tällä hieronnalla on siksi uskomattoman tehokas elimistöä tasapainottava vaikutus.

HYÖDYT

Balilainen hieronta (New Lulur) tuottaa paljon mielihyvää. Sillä on useita hyviä vaikutuksia sekä keholle että mielelle, sillä se

 • Poistaaa tehokkaasti ja silti hellävaraisesti kuolleen ihosolukon
 • Palauttaa ihon heleyttä, pehmeyttä ja kimmoisuutta
 • Helpottaa lihasjännityksiä ja nivelkipuja
 • Parantaa hiusverenkiertoa
 • Poistaa turvotusta
 • Lisää elinvoimaisuutta ja energisyyttä
 • Lievittää stressiä ja ahdistuneisuutta

NÄIN SE TOIMII

Kokovartalohieronnassa on kaksi perus vaihetta:

 1. Paineleminen peukaloilla ja kuorinta Lulur Moussella
 2. Hieronta Lulur-jogurtilla

Hyvin levänneenä olet vahvempi, iloisempi ja enemmän oma itsesi. Varaa siis itsellesi heti aika  hemmotteluun ja olet valmis paljastamaan silkinpehmeät sääresi, kun kesä koittaa.

AJANVARAUS

Balilainen hieronta 75 min 89 €

OSTA LAHJAKORTTI TÄSTÄ